Online BKR Lening

U kunt tegenwoordig online een BKR Lening afsluiten. Dit houdt in dat u ondanks uw BKR Registratie een lening kunt afsluiten en dit volledig online kunt doen. Echter zijn hier wel enkele voorwaarden aan verbonden en deze willen wij u dan ook graag uitleggen in dit artikel waar wij u ook de mogelijkheid geven om daadwerkelijk online uw BKR Lening af te sluiten!

BKR Lening
Ondanks uw BKR Registratie kunt u toch een lening afsluiten. Echter kunt u niet veel lenen (maximaal 750 euro de eerste keer en tot 1000 euro daarna). Dit is ook logisch want de bedrijven die geld aan u lenen weten dat er een risico zou kunnen zijn en houden daarom het bedrag laag. Wij hebben speciaal een website gemaakt waar wij uitleggen hoe u met uw BKR online kunt lenen. Wij geven u de twee goedkoopste aanbieders.

Voorwaarden BKR Lening
De voorwaarden van deze aanbieders zijn in het kort: dat u kunt laten zien dat u geld verdiend met een baan (kopie loonstrookje), u moet zichzelf legitimeren (kopie Legitimatiebewijs) en u moet laten zien dat u niet al veel schulden heeft (kopie rekening). Kunt u geen loonstrookje laten zien dan hebben we alsnog aanbieder nummer twee gevonden waarbij u online kunt lenen zonder het laten zijn van uw loonstrookje. Wilt u hier gebruik van maken lees dan altijd goed de voorwaarden door.

Online BKR Lening
Een online BKR lening is erg handig, zo kunt u, omdat u bijvoorbeeld een negatieve BKR Registratie heeft gehad of op dit moment nog heeft een kleine lening afsluiten zonder dat er wordt gekeken naar uw verleden. Er wordt gekeken wat u nu verdiend en kunt terugbetalen en niet of u een BKR Registratie uit het verleden heeft staan. Erg handig natuurlijk voor mensen die dit wel hebben. Maar ook voor mensen die helemaal geen negatieve Registratie hebben en geld willen lenen is dit handig. Online een BKR lening afsluiten is daarnaast erg gemakkelijk en is binnen een kwartier te doen. Ook weer handig als u bijvoorbeeld nog geen salaris binnen heeft gehad maar wel een kapotte wasmachine moet vervangen.

Goedkoop en veilig
Verder is Online een BKR lening afsluiten goedkoop en veilig. De twee aanbieders die in het doorverwezen artikel worden beschreven mogen sinds kort door strenge regels geen hoge rentes vragen en ook de incasso kosten (als u te laat zou betalen) mogen niet meer zijn dan 16 % van het geleende bedrag. Vandaar dat als u uw online lening gewoon op tijd afbetaalt u maar een 2-3 % rente betaald en bij een van die twee aanbieders betaald u 0% als u binnen de gegeven termijn terugbetaald. Hebt u het geld nog even nodig dan betaald u afhankelijk van de termijn tussen de 1 en 4 % rente, dat valt dus heel erg mee.

Persoonlijke lening
Het is daarnaast mogelijk om geld te lenen bij familie en vrienden. Hier wordt natuurlijk niets gecontroleerd en spelen vertrouwen en betrouwbaarheid een grote rol om dit succesvol voor elkaar te krijgen. Geld lenen van vrienden is dan ook een goede optie maar niet gemakkelijk want wat als het het niet terug kunt betalen, je kunt dus ook een hoop verliezen bij problemen.

Conclusie: Heeft u geld nodig dan is een Online BKR Lening dus zeker een goede optie!