Geld lenen zonder BKR

Wilt u geld lenen zonder BKR? Er bestaan mogelijkheden, waarbij het voldoende is om aan te tonen dat u een inkomen heeft dat toereikend is. Wat dat betreft is het verstandig om online op zoek te gaan naar een minilening.

Geen controle bij het BKR

U kunt geld lenen zonder BKR, omdat er geen controle bij het BKR plaats zal vinden. In plaats daarvan biedt men u buiten het Bureau Krediet Registratie een krediet aan, waarmee u ervoor kunt zorgen dat u bijvoorbeeld de nieuwe wasmachine kunt betalen. Ook op het moment dat u de lening weer heeft afgelost wordt dit niet doorgegeven aan het BKR. Het voordeel daarvan is dat de lening als het ware buiten de boeken van het BKR blijft en u de mogelijkheid heeft om tijdelijk wat geld te lenen en dit snel weer terug te betalen.

Controle van uw inkomen

Dat neemt aan de andere kant niet weg dat er bij het geld lenen zonder BKR wel degelijk een controle plaats zal vinden. Het gaat in dit geval om een controle van uw inkomen, aan de hand waarvan men zal bepalen of u de mogelijkheid heeft om het geld te lenen. Wilt u bijvoorbeeld €300 lenen? Dan is het van belang dat u dit geld ook weer op tijd terug kunt betalen. U zorgt er op die manier voor dat u snel weer van het krediet af kunt komen. De kredietverstrekker ontvangt het geld van het geld lenen zonder BKR en kan u daardoor op een later moment opnieuw een krediet aanbieden.

Op tijd aflossen

Met name het op tijd aflossen is van belang bij het geld lenen zonder BKR. U zorgt er op die manier namelijk voor dat u vlot weer van het krediet af kunt komen en u bijvoorbeeld de mogelijkheid heeft om een nieuw krediet aan te gaan. Daarnaast zorgt u er op deze manier voor dat u niet te maken krijgt met eventuele extra kosten. Een minikrediet heeft doorgaans een looptijd van maar een paar weken, waardoor het geld lenen zonder BKR ook weer snel achter de rug is.

Borgstelling verzorgen

Wilt u geld lenen zonder BKR en vraagt de kredietverstrekker om een borgstelling? Daar kunt u op een aantal verschillende manieren voor zorgen. U kunt bijvoorbeeld een borgstelling van een vriend of familielid aangeven, maar u heeft daarnaast de mogelijkheid om deze te ‘kopen’. In dat geval zal een bedrijf garant voor u staan, waardoor de kredietverstrekker u het krediet aan kan bieden. Houd er rekening mee dat er aanvullende kosten verbonden zitten aan deze manier van geld lenen zonder BKR, aangezien het bedrijf dat garant staat het risico als het ware van u en de kredietverstrekker overneemt.